Telefoon

+31703085504

Corona check app telefoon voor senioren

Doordat de corona check app voor Nederland en de CovidSafe app voor Vlaanderen verplicht zijn geworden om een kop koffie in een restaurant of café te drinken is er veel vraag naar moderne senioren smartphones waar deze apps op geïnstalleerd kunnen worden. Bestaande senioren smartphones zijn niet allemaal meer geschikt, vooral als de Android versie al wat ouder is. Want de overheid is strikt in de beveiliging van de app en vereist daarom een moderne smartphone.

Omdat ouderen hun smartphone zonder corona check app al ingewikkeld vinden hebben we het voorwerk al voor hen gedaan bij alle smartphones die vanaf vandaag, 28-9-2021, worden uitgeleverd. In het startscherm staat onder “kantoor” al de link naar respectievelijk de Corona Check App of CovidSafe, afhankelijk of u de Vlaamse versie of de Nederlandse kiest. Daarnaast is er een installatie handleiding ingesloten waarbij alle randvoorwaarden ook worden uitgelegd. Hiermee kunt u als begeleider, familielid of mantelzorger, de app op de juiste manier installeren en instellen. Onze helpdesk staat uiteraard klaar voor technische ondersteuning, houdt u het abonnementsnummer bij de hand?

 

Welke smartphones zijn geschikt voor CovidSafe en Corona check app?

Alle Samsung en Lenovo seniorentoestellen die vanaf januari 2021 zijn uitgeleverd zijn zonder meer altijd geschikt voor het gebruik van de Corona check app. Dit is direct aan het toestel te zien, want dan is de achtergrond van het startscherm blauw. Toestellen die ouder zijn of van andere merken zijn niet allemaal geschikt, zeker als ze in 2019 of eerder besteld zijn is vaak de Android versie van het toestel niet meer up to date. Dit is afhankelijk van de hardware en kan niet door ons beïnvloed worden. Heeft u een SeniorenTAB smartphone die niet meer geschikt is om de voor een kop koffie benodigde QR codes te tonen? Neem contact op met onze helpdesk voor zo’n mooie nieuwe Samsung smartphone voor Senioren. Wij adviseren met plezier en geduld welk toestel het beste bij u past en u krijgt bij uw bestelling een klein cadeautje waarmee u nog langer plezier gaat beleven van uw nieuwe smartphone.

Deel deze post

Meer te verkennen

Nieuws

Wereld Alzheimer Dag

Vandaag is het Wereld Alzheimer Dag, een belangrijke herinnering aan de uitdagingen waarmee miljoenen mensen wereldwijd te maken hebben. Bij SeniorenTab zetten we ons in

Geïnteresseerd in de Senioren Smartphone?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.