Telefoon

+31703085504

Grote iconen, eenvoudige navigatie.

Wat is een Senioren Smartphone?

Grote iconen, eenvoudige navigatie.

Dat is waardoor een SeniorenTAB smartphone zich onderscheidt van een gewone smartphone. Door de vereenvoudigde bediening kunnen ouderen wel bellen en beeldbellen. De geprinte handleiding met grote letters en grote afbeeldingen zorgt dat ze zelf leren hoe ze de SeniorenTAB smartphone kunnen gebruiken.

Het scherm heeft een unieke vaste indeling die helemaal is ontworpen voor senioren. Grote iconen en de meest gebruikte apps op de pagina’s. Simpele navigatie door op de iconen te tikken. Extra groot lettertype voor de beste leesbaarheid en altijd een jaar ondersteuning van de meest geduldige helpdesk medewerkers die rustig de tijd voor u nemen.

SeniorenTAB smartphones zijn simlock vrij, en o.a. voorzien van Whatsapp voor beeldbellen, het weer, nieuws, zorg op afstand en apps voor toegangsbewijzen.

Onze smartphones zijn verkrijgbaar in een Nederlandse en een Vlaamse versie.

SeniorenTAB is de grootste aanbieder van Senioren Smartphones en Senioren Tablets in Nederland en België. Onze gebruikers hebben gekozen voor onze mobiele apparaten door hun overzichtelijkheid en gebruiksgemak. Daardoor zijn ze eindelijk in staat om overal bereikbaar te zijn, gemakkelijk online te gaan en de foto’s en video’s van hun o.a. de kinderen en klein kinderen te zien en ook erop te reageren.

Mantelzorgers zijn zeer tevreden over het gemak en kunnen nu ook op afstand bezoeken hun dierbaren ondersteunen. Dit zorgt voor meer zorg momenten, snel inzicht bij medicatie inname en op afstand zien hoe het met diegene gaat. Zowel verzorgers als zorggebruikers ervaren de mogelijkheden als zeer effectief. Een goede ondersteuning voor de benodigde hulp.

Deel deze post

Meer te verkennen

Nieuws

Wereld Alzheimer Dag

Vandaag is het Wereld Alzheimer Dag, een belangrijke herinnering aan de uitdagingen waarmee miljoenen mensen wereldwijd te maken hebben. Bij SeniorenTab zetten we ons in

Geïnteresseerd in de Senioren Smartphone?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.