Telefoon

+31703085504

Internationale Vrouwendag 2022

Internationale Vrouwendag op 8 maart 2022
De eerste SeniorenTAB tablet is ooit geïntroduceerd bij een cursus computerhulp voor ouderen. Daarbij maakten onder onze begeleiding een kleine groep ouderen met veel plezier en gezelligheid hun eerste online stappen. Het viel ons direct op dat juist vrouwen interesse toonden in deze cursussen. We hebben het over meer dan 90% van de cursisten van het eerste uur. Toen we gevraagd werden om een seniorentablet te ontwerpen voor ouderen hebben we deze cursisten betrokken om hun feedback te krijgen. Deze prachtvrouwen legden daardoor samen met onze ontwikkelaar de basis voor de allereerste SeniorenTAB tablet.
Fijne Internationale Vrouwendag 2022
Dat is waarom we deze dames in het zonnetje willen zetten. We willen ze bedanken voor hun inspanning, hun interesse en vooral voor hun nieuwsgierigheid, hun doorzettingsvermogen en de openheid naar nieuwe techniek. Dit jaar is het thema van Internationale Vrouwendag “Solidariteit”. Wat dat betekent in deze ingewikkelde jaren met corona is bijna niet te omschrijven. De enorme eenzaamheid die corona veroorzaakte, waar hebben we met onze tablets en telefoons heel vaak het verschil kunnen maken. Heel, heel veel van die klanten zijn oudere dames, net zo nieuwsgierig als onze eerste groep cursisten. We willen ouderen blijven helpen om die eerste digitale stappen te zetten, of ze nu in België of Nederland wonen of verblijven. Daarom houden we het dicht bij onszelf. We gaan de dames van de computercursus van destijds weer eens uitgebreid bedanken. Hoe we dat gaan doen? We gaan ze verrassen met een leuke attentie. Maar we vertellen nog niet wat, want het moet wel een verrassing blijven natuurlijk.

Deel deze post

Meer te verkennen

Nieuws

Wereld Alzheimer Dag

Vandaag is het Wereld Alzheimer Dag, een belangrijke herinnering aan de uitdagingen waarmee miljoenen mensen wereldwijd te maken hebben. Bij SeniorenTab zetten we ons in

Geïnteresseerd in de Senioren Smartphone?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.