Telefoon

+31703085504

Comfortabel, Veilig en zelfstandig wonen.

Het kan met onze oplossingen. Daarnaast helpen we u sociaal verbonden te blijven en daarmee eenzaamheid tegen te gaan.

Kies zelf welke diensten en producten u nodig heeft; onze modulaire oplossing wordt afgestemd op uw wensen en behoeften.

Wij creëeren een zorgzame leefomgeving die sociale verbondenheid centraal stelt.

Zorg dashboard

Comfortabel, veilig en zelfstandig wonen? Met ons platform krijg je toegang tot kwaliteitsvolle producten, diensten, toepassingen en informatie die je helpen om zo lang mogelijk zelfstandig te leven. Daarnaast helpen we u sociaal verbonden te blijven en daarmee eenzaamheid tegen te gaan.

SeniorenTAB zorgt voor meer gemoedsrust. Beheer eenvoudig een beveiligde woning of ruimte. Camera’s, een videodeurbel, deursloten, bewegings-sensoren en veiligheids-apparatuur, zoals een brand-alarm en lekkage sensor, maken uw huis veilig en beveiligd als nooit tevoren.

Kies zelf welke diensten en producten u nodig heeft; onze modulaire oplossing wordt afgestemd op uw wensen en behoeften. Voor de zorginstelling bestaat de mogelijkheid een eigen community te bouwen en een aanbod van nieuws, activiteiten, informatie, enz. te ontsluiten.

SeniorenTAB biedt de communicatietools om de zorg en het contact te organiseren en waarin alle betrokkenen in de zorgcirkel samenwerken. Met één druk op de knop slaat de gebruiker alarm of wordt 
een beveiligde verbinding gemaakt in beeld, tekst of geluid. Deel informatie en ontvang herinneringen.

Zorgoproepen

Communicatie tussen de patiënt en de zorgverlener wordt vergemakkelijkt en verbetert. De patiënt kan via de tablet zorgoproepen plaatsen, videobellen met de zorgverlener of zijn eigen patiëntgegevens inzien. De zorgverlener kan via de tablet de patiënt informeren, instrueren of geruststellen. Zo wordt de zorg persoonlijker en efficiënter.

In tegenstelling tot een een gewoon alarmsignaal, kan een zorgbehoevende door middel van onze oplossing een specifieke zorgvraag stellen. De tablet heeft verschillende tegels (knoppen) die per patiënt kunnen worden ingesteld. De zorgverlener krijgt deze oproep binnen op zijn mobiele apparaat en kan zo prioriteiten stellen en sneller reageren. Beter afgestemd op de behoeften.

Verder is het mogelijk om verschillende toepassingen te koppelen en te beheren, zoals (sensorische) alarmering, telefonie, toegang, domotica etc. Zo kan de zorgverlener bijvoorbeeld via de tablet een deur openen, een lift oproepen, een alarm activeren of een dossier raadplegen. Dit maakt de zorg sneller, veiliger en makkelijker.

Smart Home

Domotica vergroot de zelfredzaamheid en het wooncomfort van bewoners. Zorgbehoevenden kunnen hun woning eenvoudig omtoveren tot een smart home. Apparaten en toepssingen kunnen op afstand bediend worden, ook via spraak.

Op die manier kunnen bewoners eenvoudig de lichten aan doen, de gordijnen dicht doen, de thermostaat een graadje hoger zetten en toegang verlenen tot de woning.

S’nachts gaat het licht op de overloop vanzelf aan wanneer u naar het toilet moet. Tijdens het opstaan, gaat automatisch de verwarming aan en de gordijnen open. Bij het verlaten van het huis wordt het beveiligingssysteem ingeschakeld en alle electrische apparaten uitgeschakeld. SeniorenTAB laat uw apparaten met elkaar samenwerken, zodat het lijkt alsof u een paar extra handen heeft gekregen.

Het is mogelijk om tijdelijk of op vaste tijden toegang te verlenen aan bijv. zorgverleners, huishoudelijke hulp en bezorgdiensten. Tijd- en aanwezigheidregistratie geven aan welke personen of diensten wanneer toegang krijgen. Heeft u uw handen vol? De deur kan automatisch openen, zodra u in de buurt komt. In geval van nood zijn deuren op afstand te ontgrendelen.

Via het beheerportaal krijgen zorgmedewerkers eenvoudig toegang tot de aanwezige domotica. Zo kunnen zij bijvoorbeeld alvast de zonwering voor een bewoner laten zakken als het een hete dag dreigt te worden. Ook service en onderhoud is door hen op afstand te regelen. Op deze manier kunnen uw medewerkers efficiënter werken.

SeniorenTAB streeft er naar om Nederland te voorzien van eerlijke en hoogwaardige toepassingen in de zorg.

Wifi Sensing

Wilt u meerdere locaties en personen op een veilige manier monitoren? Ons systeem maakt gebruik van intelligente detectie op basis van WiFi-technologie en kunstmatige intelligentie (AI). U heeft geen wearable of camera nodig! Weet precies wat er in uw ruimte gebeurt door meldingen te ontvangen. Bij verdachte activiteiten, activeert u eenvoudig het alarm.

De WiFi-detectietechnologie kan microbewegingen identificeren. Het beschikt over voldoende intelligentie om menselijke bewegingen (zelfs adamhaling) te onderscheiden van huisdieren, robotstofzuigers, of een bewegend gordijn. Het systeem heeft een brede dekking dan PIR of radar en kan een ongeval of andere afwijkende gebeurtenissen detecteren.

Beveiliging zonder privacy kwesties. In tegenstelling tot de meeste traditionele beveiligingssystemen, registreren of verzamelen we geen persoonlijke informatie. WiFi sensing maakt het verder mogelijk om niet afhankelijk te zijn van het gebruik van indringerige camera’s en spraakopname-apparaten die worden gebruikt door alternatieve toepassingen.

Het systeem staat ook automatisch in verbinding met uw zorgverlener. Als er iets misgaat, kan de zorgverlener direct reageren via een spreek- en beeldverbinding. Verder werken we samen met professionele alarmdiensten waarvan de zorgzame en gecertificeerde coördinatoren 24/7 stand-by staan.

Leefstijlmonitor

Wilt u op afstand kunnen volgen hoe het gaat met uw cliënten, familieleden of vrienden die alleen wonen? Dan is de leefstijlmonitor iets voor u. Dit is een slim systeem dat gebruikers, apparaten, diensten en activiteiten monitort en beheert. U kunt zo inzicht krijgen in het leefpatroon en de gezondheid van de mensen die u zorg of ondersteuning biedt.

Met de leefstijlmonitor kunt u allerlei functies gebruiken om de zorg te verbeteren. U kunt bijvoorbeeld overzicht krijgen van vragen en meldingen, activiteit en beweging van de cliënt, automatische notificaties instellen, videobellen met de cliënt of een groep, cliënten koppelen aan een verzorger, snel de juiste opvolging organiseren en inzicht krijgen in het gebruik van de app.

De leefstijlmonitor helpt u ook om de veiligheid en het comfort van de cliënt te verhogen. U kunt bijvoorbeeld de zorg app van de cliënt configureren, het medicatieplan beheren, boodschappen en herinneringen inspreken voor de bewoner en toegang krijgen tot de camera stream op locatie. Zo kunt u altijd een oogje in het zeil houden en ingrijpen als dat nodig is.