Telefoon

+31703085504

MAEX-Impuls voor SeniorenTAB

Vanaf maandag 8 januari 2018 wordt SeniorenTAB ondersteunt vanuit MAEX in een project om de digitale betrokkenheid onder thuiswonende ouderen die afhankelijk zijn van ambulante zorg te vergroten. Binnen dit project wordt een plan gemaakt om deze mensen te bereiken en hen via die wijze de mogelijkheid te bieden om te participeren in de hedendaagse maatschappij. Het project zal doorlopen tot 8 juli 2018.

MAEX is een organisatie die zich inzet als, zoals zij het zelf noemen op hun website, de maatschappelijke beurs van Nederland. Hun missie is om een integrale samenwerking tussen overheid en sociaal-maatschappelijke initiatieven zoals SeniorenTAB te bevorderen.

MAEX is een initiatief van Kracht in NL. Deze organisatie presenteert zich als vertaler en vertolker van belangen en wensen van de maatschappelijke initiatieven in Nederland. Ze vervult deze taak soms alleen en soms samen met andere belangenbehartigers. Kracht in NL vertegenwoordigt activiteiten va buurtinitiatief tot sociale onderneming.

Sinds eind 2016 is de MAEX er ook voor lokaal Den Haag. Hierbij wordt de mogelijkheid geboden aan lokale initiatieven om zich in te schrijven op de website zodat zij de aandacht kunnen vestigen op hun activiteiten. Daarnaast wordt het voor bepaalde projecten met een relevant sociaal-maatschappelijk doel mogelijk gemaakt om aan de hand van een investering vanuit overheid en bedrijfsleven het initiatief financieel haalbaar te maken.

Deel deze post

Meer te verkennen

Nieuws

Wereld Alzheimer Dag

Vandaag is het Wereld Alzheimer Dag, een belangrijke herinnering aan de uitdagingen waarmee miljoenen mensen wereldwijd te maken hebben. Bij SeniorenTab zetten we ons in

Geïnteresseerd in de Senioren Smartphone?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.