Telefoon

+31703085504

Nieuw SeniorenTAB Samsung instapmodel

De prijsstijging van transport en het gebrek aan chips voelen we bij SeniorenTAB ook. Afgelopen weken hebben we de prijzen dagelijks met lede ogen omhoog zien gaan tot een punt waarbij we zelf niets anders konden dan ook de prijzen ook verhogen. Gelukkig heeft onze inkoopafdeling een oplossing gevonden in de vorm van een nieuw instapmodel.

We zijn al een tijdje stiekem verliefd op de Samsung serie. De tablets en de smartphones zijn elke keer weer een lust voor het oog, de kwaliteit is huizenhoog. We raakten in gesprek met Samsung, hoe konden we onze klanten goede producten bieden terwijl het aanbod door de aanstaande kerstperiode volledig opdroogde? Het antwoord bleek simpeler dan we dachten: testen met een nieuw instapmodel.

Onze engineers hebben dit nieuwe model aan een uitgebreide test onderworpen en reageerden positief. Dit instapmodel is een prima alternatief voor startende ouderen en de specificaties zijn netjes voor een toestel in deze prijsklasse. Daarom hebben we, nu de prijzen nog relatief laag zijn, heel groot ingekocht zodat we deze machtig fijne senioren smartphone lang aan kunnen blijven bieden voor een realistische prijs.

Dus is jouw vader of moeder, of allebei, toe aan een smartphone waarmee ze kunnen bellen, Whatsappen en beeldbellen? Koop dan nu de SeniorenTAB Samsung S602. Te bestellen in het Vlaams en Nederlands, waarbij voor de Vlaamse versie alle apps specifiek zijn toegespitst op Vlaanderen (zoals Itsme en CovidSafe) en voor Nederland bijvoorbeeld DigiD en Corona Check App al vooraf geïnstalleerd zijn.

Senioren Smartphone

Deel deze post

Meer te verkennen

Nieuws

Wereld Alzheimer Dag

Vandaag is het Wereld Alzheimer Dag, een belangrijke herinnering aan de uitdagingen waarmee miljoenen mensen wereldwijd te maken hebben. Bij SeniorenTab zetten we ons in

Geïnteresseerd in de Senioren Smartphone?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.