De Senioren-smartphone: Waar u ook bent; u doet het allemaal zelf. De Senioren-smartphone maakt het gemakkelijk om een smartphone te gebruiken. U stuurt eenvoudig berichtjes met Whatsapp, SMS en mail, u regelt uw bankzaken en u bekijkt de weersvoorspelling. U maakt foto’s, die u terugkijkt op het scherm of verstuurt met Whatsapp. Met deze telefoon doet u gemakkelijk wat u met elke andere smartphone kan.

Senioren-smartphone-samsung5

Wat is een Senioren-smartphone

De senioren-smartphone onderscheidt zich van andere smartphones door de speciaal ontworpen gebruikersmenu. De telefoon is voorzien van extra grote knoppen, die allemaal een vaste plek innemen. De gebruiker doet niets meer fout en raakt niets kwijt.De slimme mobiele telefoon voor ouderen is voorzien van elke functies die een smartphone te bieden heeft. Zo beschikt dit model over wifi-internet, een goede fotocamera en de mogelijkheid om zelf applicaties op de telefoon te zetten.

Op het beeldscherm wordt het verschil pas echt duidelijk: grote iconen, helder leesbare tekst en duidelijk taalgebruik. Toch nog vragen? Laat een medewerker van SeniorenTAB op afstand meekijken. Dit kan gemakkelijk door gebruik van de functie ‘Hulp Op Afstand’

button_bestel_nu_senioren_smartphone

Alle eigenschappen op een rij:

Senioren-smartphone-samsung5

vergrootglas icoon - Senioren-smartphone.nl

Simpel besturingssysteem met grote iconen.

slot icoon

Veilig gebruik maken van de senioren smartphone met een beveiligde licentie.

sos icoon - senioren-smartphone.nl

Mantelzorger krijgt als eerst een bericht via de SOS-knop.

design icoon - senioren-smartphone.nl

Speciaal ontworpen smartphone voor ouderen en digibeten.

senioren smartphone icoon - senioren-smartphone.nl

Voorzien van alle mogelijkheden van een smartphone.
whatsapp icon - Senioren-smatphone.nl
Met Whatsapp blijf je in contact met familie en vrienden.

Bestel Nu Een Senioren-smartphone

Hier Online verkrijgbaar

Bestel een Senioren-smartphone online. Heeft u liever een medewerker aan de lijn om uw Seniorenmobiel te bestellen? Dan kan dat. Onze medewerkers zijn aanwezig op werkdagen van 09:30 tot 16:00. Voor bestellingen of eventuele vragen belt u naar: 070-3085504.

Bekijk het product hier bij Bol.com
bol logo

banner senioren mobiel

De Senioren-smartphone heeft veel voordelen, juist voor ouderen. Met deze slimme telefoon blijft u gemakkelijk in contact met familie en kennissen. Wilt u alle functies die beschikbaar zijn op elke andere slimme telefoon? De Senioren-smartphone is de juiste keuze. Wij hebben de telefoon vooraf geïnstalleerd met alle standaard mogelijkheden, zoals e-mails en berichtjes versturen via WhatsApp en SMS, foto’s maken, krant lezen, spelletjes spelen, bankzaken regelen en nog veel meer.

De Senioren-smartphone van SeniorenTAB is speciaal ontworpen voor ouderen. Er wordt rekening gehouden met al uw wensen. De telefoon beschikt over een duidelijk scherm en grote toetsen. Alle knoppen staan op een vaste plek op het scherm. U doet niets meer verkeerd. Voor extra veiligheid kan een beveiligingspakket worden geïnstalleerd door een medewerker van SeniorenTAB.

Bel nu: 070-3085504 voor antwoord op al uw vragen

Geen artikelen in de winkelwagen.