Telefoon

+31703085504

Slimme deurbeveiliging beschermt uw ouders

Als uw vader of moeder op een kwetsbare leeftijd komt is een beetje extra beveiliging erg prettig. Veilig online, dat regelt SeniorenTAB voor u. Maar ook thuis kunnen we met een eenvoudige bel de veiligheid direct verhogen. Een bel, verbonden met internet waar u mee kunt zien wie er bij uw ouders voor de deur staat.
De deurbel is al zo oud als Methusalem, maar de digitale deurbel begint pas net aan zijn opmars. Dat u op afstand kunt zien wie er voor de deur staat is nogal handig. Altijd weten wie er voor de deur staat, op afstand. Bij SeniorenTAB dachten we dat dit wel eens het Ei van Columbus kan zijn voor veel kinderen van kwetsbare ouderen. Wat als u kunt zien wie er voor de deur staat bij uw vader op moeder?

Bescherm het huis van uw ouders

Juist ouderen hebben relatief veel last van oplichters aan de deur met slimme babbeltrucs. Doordat u met de app via de video deurbel kunt antwoorden is een oplichter kansloos en uw ouders beter beschermd. Dat een video deurbel een bewegingsdetector heeft zorgt voor een afschrikwekkende werking op inbrekers. Het is alsof u zelf de beveiliger bent voor uw ouders.

De draadloze SeniorenTAB Videodeurbel hebben we uitgebreid getest. Het is een instapkwaliteit video deurbel. De bel werkt draadloos, is goed te beveiligen, heel eenvoudig in gebruik en werkt met 2 meegeleverde oplaadbare batterijen. In de meegeleverde uitgebreide handleiding staat precies beschreven hoe u de beveiliging goed instelt en hoe u de deurbel koppelt aan uw smartphone. De video deurbel werkt als een normale deurbel maar geeft tegelijk ook een inkomende oproep op uw smartphone. Zo kunt u wanneer dat verstandig is op afstand meepraten en meekijken aan de voordeur van uw ouders. Veilig gevoel geeft dat, he? Daarom hebben we voordeelpakketten met de video deurbel erin gemaakt en verkopen we de bellen ook los als zelfstandige deurbel.

Deel deze post

Meer te verkennen

Nieuws

Wereld Alzheimer Dag

Vandaag is het Wereld Alzheimer Dag, een belangrijke herinnering aan de uitdagingen waarmee miljoenen mensen wereldwijd te maken hebben. Bij SeniorenTab zetten we ons in

Geïnteresseerd in de Senioren Smartphone?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.