Telefoon

+31703085504

Waarom kies je een SeniorenTAB? Beeldzorg

Beeldzorg: de zorgverlening via video- of beeldbellen neemt een enorme vlucht. Het contact met je behandelend arts op afstand zorgt voor winst aan beide kanten. De arts kan meer tijd voor je vrij maken en je bespaart kosten en tijd om er te komen. Het is vooral geschikt voor de korte “hoe gaat het nu?” momenten waarin je alleen uitlegt waar je nu staat in het herstel na je behandeling.

Ook voor mantelzorgers

Mantelzorgers kunnen soms best wat assistentie of advies gebruiken. Een verpleegkundige kijkt dan gewoon even mee. Soms zetten we de tablet in om samen met de cliënt de dag op te starten en weer af te sluiten om de mantelzorger te ontlasten.

Cliënten kunnen de tablet ook gebruiken om te beeldbellen. Stel, dat je naaste naar een spannend gesprek met de arts gaat, en hij of zij wil daar graag een zoon of dochter bij hebben, dan is dat vaak een heel geregel. Dankzij beeldbellen via de tablet kunnen zij er op afstand toch bij zijn.

Deel deze post

Meer te verkennen

Nieuws

Wereld Alzheimer Dag

Vandaag is het Wereld Alzheimer Dag, een belangrijke herinnering aan de uitdagingen waarmee miljoenen mensen wereldwijd te maken hebben. Bij SeniorenTab zetten we ons in

Geïnteresseerd in de Senioren Smartphone?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.