Telefoon

+31703085504

Senioren Smartphone

Toen we begin 2017 begonnen, nu 5 jaar geleden, met de eerste Seniorentablet voor ouderen was onze eerste klant meteen Gemeente Den Haag.

We gaven al computercursussen aan ouderen toen we gevraagd werden een simpele, vereenvoudigde en begrijpelijke tablet te ontwerpen voor minder digivaardige mensen. Deze tablet noemden we SeniorenTAB, nu onze merknaam en synoniem voor goede kwaliteit. Het eerste design van de tablet kreeg extra grote knoppen, een uitgeprinte handleiding op A4 en een helpdesk waar geduld geschreven wordt met een grote G. Alleen wilden ouderen niet alleen een tablet, maar liefst ook een smartphone voor ouderen.

Ons productportfolio is daarom in ontwikkeling gegaan tot de eerste seniorenTAB smartphone het licht zag. Tegenwoordig bieden we naast seniorentablets ook senioren smartphones aan en is de eerste senioren telefoon met hoorn toegevoegd aan het assortiment. Hierbij letten we vooral op de feedback van de doelgroep bij de helpdesk. Want, zo blijkt, hebben de ouderen hele speciale eisen met betrekking tot de functionaliteit. Een gewone tablet of mobiele telefoon zijn vaak onnodig ingewikkeld.

Speciale software en ondersteuning

Wat de tablets en smartphones uniek maakt is onze software en ondersteuning. De in eigen beheer ontwikkelde software zorgt voor stabiele werking. Dat is uitgebreid met onze helpdesk, de overzichtelijke handleidingen en recent het kennisportaal. Daar kunnen ouderen op hun eigen tempo aan de digivaardigheden werken.

Benmedia Group BV weet zeker dat ook uw familielid gaat leren omgaan met een senioren smartphone. Heeft u vragen over de telefoon, bel of mail ons gerust. Voor alle producten geldt dat u onze toestellen 30 dagen op proef mag uitproberen. Zo weten u en wij zeker dat uw familielid, op het eigen niveau en tempo zijn of haar SeniorenTAB kan leren bedienen.

Iedereen Digivaardig

Wij willen graag meer ouderen digitaal vaardig maken. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Als mantelzorger, zorgmedewerker of als senior met digitale ervaring. Het gebruik van onze tablets en smartphones voor ouderen vergroot de zelfstandigheid, zorgt voor het gevoel van aansluiting bij de huidige maatschappij en kan helpen in de strijd tegen eenzaamheid. Heeft u vragen over de smartphones die u graag met een van onze medewerkers bespreekt of werkt u voor een zorgorganisatie die met zijn tijd meegaat? Vraag onze helpdeskmedewerkers of welke smartphone het beste past bij u of uw organisatie.