Seniorentab

Sinds begin 2017 is de SeniorenTAB op de markt beschikbaar. Deze toetreding is niet zomaar begonnen. De SeniorenTAB is het resultaat van jaren ervaring met betrekking tot het geven van tablet en computertrainingen voor ouderen.

Door het verzorgen van deze trainingen, met betrekking tot het gebruik van de tablet, smartphone en computer is een schat aan ervaring opgedaan. Het directe contact met de senioren heeft ertoe geleid dat Stichting BOP een tablet – en mobiele telefoon voor ouderen speciaal heeft laten ontwikkelen. Hierbij is gelet op de eisen die de senioren stellen aan het gebruik ervan. Want, zo blijkt, hebben de ouderen nogal wat eisen met betrekking tot de functionaliteit. Een gewone tablet of mobiele telefoon sluit hier niet op aan.

Door het netwerk van Stichting BOP is het gemakkelijk om de service te kunnen bieden aan de senioren. De trainingen met betrekking tot de tablet of mobiele telefoon voor ouderen sluiten hierop naadloos aan. De medewerkers van Stichting BOP zijn dan ook elke werkdag bezig om de gebruikers van de tablet en de mobiele telefoon voor senioren te voorzien van de nodige hulp. Dit kan zijn door middel van nazorg met betrekking tot het gebruik van de SeniorenTAB of SeniorenMOB, een introductie cursus of een vervolgcursus.

ouderen met tablet

Iedereen digiwijs

Het motto van Stichting BOP is dan ook: “Iedereen digiwijs”. Door middel van de ondersteuning die deze stichting biedt aan het gebruik van de tablet en mobiele telefoon voor ouderen. Vergroten de senioren hun zelfstandigheid. Iedereen is tegenwoordig digitaal. Zelfs de overheid communiceert steeds vaker online. Voor de groep ouderen met een achterstand op digitalisering is de SeniorenTAB hierdoor een uitkomst. Niet alleen doordat zij hiermee digitaal kunnen meekomen, maar vooral doordat zij er niet alleen voor staan. De ondersteuning die vanuit de SeniorenTAB wordt geleverd helpt hen in hun dagelijkse bezigheden door middel van het bijdragen aan hun digitale vaardigheid.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geen artikelen in de winkelwagen.