Telefoon

+31703085504

De belangrijkste lessen uit de Direct Duidelijk Tour

Direct geleerd, duidelijk gedaan. Onder deze titel zijn de belangrijkste lessen uit 50 afleveringen van de Direct Duidelijk Tour verzameld in een boek.

Informatie delen bij senioren, en hun handig te laten zien waar ze heen moeten is een uitdaging. Iedereen interpreteert een afbeelding en pictogram anders. Na het onderzoek van de rijksoverheid er er nu het boek vind je de belangrijkste lessen uit de eerste 50 afleveringen van de Direct Duidelijk Tour(link naar andere website), een serie webinars over duidelijke communicatie en dienstverlening door de overheid.

‘Direct geleerd, duidelijk gedaan’ is een praktische gids voor betere overheidscommunicatie en -dienstverlening. Het boek zit boordevol tips en voorbeelden uit de praktijk.

Bestellen of online lezen?

Je kunt een geprinte versie van het boek bestellen(link naar andere website) of het boek online lezen(link naar andere website). Het is binnenkort ook als luisterboek beschikbaar.

Deel deze post

Meer te verkennen

Nieuws

Wereld Alzheimer Dag

Vandaag is het Wereld Alzheimer Dag, een belangrijke herinnering aan de uitdagingen waarmee miljoenen mensen wereldwijd te maken hebben. Bij SeniorenTab zetten we ons in

Geïnteresseerd in de Senioren Smartphone?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.