Telefoon

+31703085504

Tools voor een goede samenwerking met mantelzorgers

Hoe ondersteun je mantelzorgers, werk je gelijkwaardig samen en ga je het gesprek aan over wensen, grenzen en verwachtingen?

Op de informatiepagina van Zorg voor beter vind je een aantal handige tools en informatieve handreikingen om samen met mantelzorgers mee aan de slag te gaan. Deze praktische pagina geeft veel informatie over mantelzorg en ondersteuning bij deze belangrijke taak. Ook vind je op die website links naar handige tools die je ondersteunen in alles wat je als mantelzorger moet weten. Mantelzorgers zijn een grote klantengroep van SeniorenTAB. Wij krijgen regelmatig vragen over mantelzorg en de toepassing van tablets en smartphones als ondersteuning. Door de informatie van Zorg voor beter via SeniorenTAB.nl/nieuws te delen kunnen we nog meer ondersteuning bieden. Klik op het Zorg voor Beter logo om naar hun pagina te gaan.

Deel deze post

Meer te verkennen

Nieuws

Wereld Alzheimer Dag

Vandaag is het Wereld Alzheimer Dag, een belangrijke herinnering aan de uitdagingen waarmee miljoenen mensen wereldwijd te maken hebben. Bij SeniorenTab zetten we ons in

Geïnteresseerd in de Senioren Smartphone?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.